Over YU elements

YU elements natuurlijke gezichtsverzorging

YU elements ontwikkelt natuurlijke skincare op basis van de 5 elementen water, vuur, aarde, metaal en hout. Deze filosofie stamt uit de Traditionele Chinese Geneeskunde en daarin draait het allemaal om balans. Is je huid niet in balans? Dan kan dat zich uiten in een huidprobleem! 

De gezichtsverzorgingsproducten van YU elements zijn erop gericht om je huid in balans te brengen én houden. Of je nou een droge huid hebt, een gevoelige of jusit een vette. Voor elk huidtype hebben wij een routine om je huid (weer) in optimale staat te brengen! 

Daarnaast leert YU elements je hoe je bewust om kut gaan met wat je op je huid smeert. We leren jou je huid kennen en ook herkennen wat je huid nodig heeft op een bepaald moment.

Wat is het effect van goede skincare en dus kwalitatieve en duurzame ingrediënten? En hoe gebruik je de YU producten voor een optimaal effect? Wij denken graag met je mee in jouw reis naar een stralende en gezonde huid. Stuur ons gerust een bericht via ons contactformulier of stel je vraag via Instagram

Meet our founder Angèle

"Ruim 30 jaar geleden ben ik een opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan volgen. In de eerste instantie puur voor mezelf omdat ik een ernstige vorm van acne had die met geen enkel middeltje over behandeling verdween. Om ook anderen te kunnen helpen, ben ik toen een praktijk gestart gespecialiseerd in huidproblemen. 

Om meer verdieping in mijn werk te krijgen, ben ik verder gegaan met aromatherapie. Daarna volgde ik een opleiding tot herborist. Mijn hart en kracht lag echter bij masseren. De opleiding Voetreflex Plus kwam op mijn pad, waar vooral het deel over Traditional Chinese Medicine (TCM) heel veel voor mij verhelderde. Door het werken met de 5 elementen ontdekte ik dat ik de disbalans ook kon ontdekken en behandelen via het gezicht. Daarom ben ik gestart met het ontwikkelen van een eigen huidverzorgingslijn gebaseerd op de 5 elementen. 

YU elements is erop gericht om de balans van ieders huid te herstellen én behouden en bestaat uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Voor elk huidtype hebben wij een eigen productlijn met ieder een eigen ingrediëntensamenstelling. Daarnaast heb ik ook nog steeds mijn praktijk!"