Bijscholingen voor professionals

Ben jij een huidprofessional en wil je je ontwikkelen? Bekijk dan de verschillende bijscholingen die wij aanbieden.
 
WERKEN MET DE 5 ELEMENTEN + 5 ELMENTEN HOLISTISCHE MASSAGE
In deze bijscholing leer je in de ochtend hoe je de 5 elementen kunt inzetten in de praktijk. Je leert hoe je de 5 elementen kunt interpreteren bij je cliënt en op welke manier je de balans kunt herstellen.

In de namiddag leer je de 5 elementen massage. Dit is een massage waar je leert welke acupunctuurpunten, meridianen en reflexzones te behandelen. Deze massage heeft een diepe werking, niet alleen op de huid maar ook voor je algehele gezondheid.

Jouw investering
€150,00 incl koffie, thee en lunch


HUIDPROBLEMEN AANPAKKEN; ACNE, ROCASEA EN ECZEEM
In de ochtend behandelen we de theorie van huidproblemen. We kijken niet alleen naar de huid maar kijken ook vanuit de holistische visie. Dus wat is de oorzaak en hoe kun je de behandeling daarop afstemmen. Hoe kun je de oorzaak aanpakken.

In de namiddag leer je een behandeling met massage op het gezicht. Ook leer je diverse zones te behandelen op de voet waardoor je de achterliggende oorzaak (hormonen, darmen, stress etc) behandelt. Deze voetmassage kun je heel goed toepassen tijden het masker.

Jouw investering
€150,00 incl koffie, thee en lunch


COSMETISCHE ACUPUNCTUUR
In de ochtend behandelen we de theorie van de cosmetische acupunctuur, guasha en moxa. In de namiddag gaan we in de praktijk aan de slag met naalden zetten. We masseren het gezicht met de guasha steen en de moxa roller.

Jouw investering
€150,00 incl koffie thee en lunch
Moxa roller en guasha steen zijn apart te koop